ЧЛЕН НА ЕВРОПЕЙСКАТА АСОЦИАЦИЯ ПО ПЕДИАТРИЯ

Радка Минчева майка на Диана

От кога сте абонати на Вела?

Ние сме може би едни от най-старите абоннати на
Детска поликлиника Вела, тъй като нашият договор е с дата на подписване месец април 2004 година, т е ние вече 7 години сме абонати.

От къде научихте за Вела?
Съвсем случайно при разговор с една приятелка, която е зъболекар научих за Вас. Тя ми разказваше за профисионализма и топлото отношение към детето й, защото то тогава имаше доста здравословни проблеми. Аз имам едно прекрасно, красиво и добро дете, но което за съжаление още от раждането много се разболява. Тогава дъщеря ми беше на 4 години и аз отчаяно търсех точно такава здравна система, която да ми помага при отглеждането на детето ми. Веднага Ви намерих и станахме Ваши абонати…вече 7 години.

Какво е за Вас денонощна поликлиника Вела?

Може би това което ще напиша ще

изглежда прекалено напудрено или сълзливо, но наистин е написано от сърце и за това ще носи такива нотки… За мен денонощна поликлиника Вела е част от семейството ми!
Тя вече 7 години е верен помощник при отглеждането на дъщеря ми, гарант за семейното ни спокойствие, приятел в трудни моменти, не само с професионални медицински диагнози, адекватно лечение, а наи-вече с топлината и любовта с която се отнасят към децата и техните родители. В много от лекарите от клиниката аз виждам приятели /колкото и самонадеяно да звучи това/, защото именно тези лекарки ми помагаха в много тежки моменти, не само като професионалисти, а като истински загрижени за здравето на детето и то не само във физически, но и в емоционален аспект.
За съжаление, моята дъщеря много се розболяваше, а и продължава…може би ние сме едни от най-възрастните пациенти, но самото дете, а и аз самата не желае да се отказваме.
Много празници и делници сме прекарали в поликлиниката, като хубавото е, че никога, абсолютно никога не сме се почувствали като натрапници, нежелани или не обслужени. За всеки празник, не зависимо кой, за детето имаше подарък-изненада, като самото то при вас се чувства желано. Самото то, желае да поздравим екипа с даден празник или да почерпи за рожден ден…
Чувствам се спокойна през безсънните нощи когато горим от температура и аз знам, че мога да позвъня или да дойда…Независимо от часа сме били поставяни на системи, като през цялото време някой от екипа идва да попита как е дето, има ли нужда от нещо, да се пошегува или просто да му се усмихне…. Това е толкова важно и толкова топли сърцето!
Възхитени сме и искренно обичаме голяма част от лекарите, като д-р Михайлова, д-р Вакрилова, д-р Янчева и други – това са специалистите, които сами са ни търсели за да се уверят как е детето, като по този начин ни доказваха своя професионализъм и доказваха, че един истински лекар не лекува само здравето, а и душата на хората! Моята дъщеря искренно ги обича и обеща един ден да стане специалист и човек като тях!
С цитирането на лекарите не бих искала да кажа, че само те са в сърцето ни, целият екип на Вела е прекрасен! Вие сте пример за медицинско обслужване, нещо различно и добро в нашата така объркана здравна система!
С раждането си моята племенница също стана ваша пациентка, като още веднъж доказахте, че всяко дете за вас е най-ценното на света!
На всички мои приятели и познати препоръчвам поликлиника Вела, защото това е единственото място в Пловдив, където по всяко време на денонощието ще намерят професионализъм, внимание и най-важното любов към децата! Вие сте като „бялата лястовица” в така обърканата ни здравна система…
Пожелавам ви да ви има, да сте все така прекрасни, да разширите своята база и да не се променяте, защото децата и родителите на Пловдив имат нужда от Вас!

С много, много обич и благодарност!
Дияна Минчева и нейната майка Радка Минчева

Радка Минчева майка на Диана

От кога сте абонати на Вела? Ние сме може би едни от най-старите абоннати на Детска поликлиника Вела, тъй като нашият договор е с дата на подписване месец април 2004 година, т е ние вече 7 години сме абонати. От къде научихте за Вела? Съвсем случайно при разговор с една приятелка, която е зъболекар научих […]

Гергана Ганчева-Наневска, майка на Пресияна Наневска

От кога сте абонати на Вела? Абонати сме на детската поликлиника от 1 година и 4 месеца. От къде научихте за Вела? За детска поликлиника Вела знам от преди около 7 години, когато племенницата ми стана неин абонат. В моментите, когато съм я водила на преглед съм била свидетел на професионализма и мило отношение на […]

Димитър и Андрей Филипови

Ваши абонати сме вече почти две години и сме много доволни че Ви има. За клиниката научихме от наши приятели ,които ни дадоха брошура.И така ,вече две години сме спокойни ,че можем да разчитаме на професионалното и качественно обслужване на всички служители на Детска клиника ВЕЛА.Питате какво е за нас клиниката -Мястото , където сме […]

Malcare WordPress Security