ЧЛЕН НА ЕВРОПЕЙСКАТА АСОЦИАЦИЯ ПО ПЕДИАТРИЯ

Защо Вела

 

Предимствата на Денонощна Детска Поликлиника Вела:

 Денонощен ритъм на работа – 24 часа, 365 дни в годината.

 Неограничен брой прегледи за абонати, безотказен достъп.

 Безплатна  лаборатория, рентген, ехо- и кардиография за абонати.

 Абонамент – финансово достъпен за всяко семейство.

 Програма за платени прегледи с безплатен 24ч. контрол и 50% намаление в рамките на 30 последователни дни – възможност за повече контролни прегледи в рамките на един и същи бюджет.

 Добре изградена информационна система и база данни, позволяващи проследяването на текущото състояние и цялото досие на детето.

 Силна сплотеност, екипност, професионализъм и приемственост на медицинския колектив при дигностицирането, назначаването на лечение и проследяване на всеки един пациент. На практика Вела винаги проследява процеса до пълното излекуване на всяко дете.

 Висок медицински професионализъм – медицинската дейност на Вела е съобразена с всички съвременни световни медицински стандарти за добра педиатрична практика.

 Постоянна информационна обратна връзка с родителите – чрез регистратура, телефон, е-меил. Съдействие на родителите и при хоспитализация и допълнително проследяване на хода на заболяването в тези условия.

 Свободен достъп на всеки родител до досието на своето дете, до всеки лекар, до административния отдел , както и до управителите на дружеството чрез телефон, е-мейл, факс и личен достъп за срещи.

 Работна среда  подчинена на медицинската логика на процеса и на  принципите на хуманно отношение към всяко дете – пациент, което диктува и високата професионална етика на целия екип – един от еталоните на ВЕЛА.

Основни особености на боледуването при деца:

Всяко дете е един млад подрастващ организъм, който  колкото в по-ранна възраст се намира толкова физиологично е по-крехък и по-раним.

Заболяванията при децата протичат значително по-динамично, бързо сменят картината си и лесно стигат до усложнения и/или тежки , застрашяващи състояния.  Това налага изключително внимание и професионализъм при лечението им, поради което педиатрията е една от най-тежките и трудни дисциплини в медицината.

Основният механизъм обаче с който всички рискове за детето могат да бъдат сведени до пределния минимум е системното проследяванена на хода на заболяването.

Доказано е че, ежедневните, на всеки 24 часа контроли от професионалисти на практика създават пълна гаранция за своевременното откриване и предотвратяване на всякакви усложнения, а също така дават и възможност за много по-физиологично съобразено лечение, конкретно преценено спрямо етапа на болестта.


Същевременно, за да бъде това осъществимо на практика, на семейството трябва да бъде осигурена възможността да получава прегледи безотказно, денонощно и неограничен брой пъти, на абсолютно достъпна цена, която да не е бариера за поредния необходим преглед.

Денонощна Детска Поликлиника Вела е специализирано здравно заведение с денонощен, безотказен ритъм на работа, създадена за доболнично лечение и профилактика на детските заболявания  от  първите дни след раждането на детето до  неговото израстване в юношеска възраст.

Моделът на Вела е уникален и създаден специално за да бъде възможно най-адекватен за правилното диагностициране, проследяване и излекуване на всяко амбулаторно детско заболяване.

Радка Минчева майка на Диана

От кога сте абонати на Вела? Ние сме може би едни от най-старите абоннати на Детска поликлиника Вела, тъй като нашият договор е с дата на подписване месец април 2004 година, т е ние вече 7 години сме абонати. От къде научихте за Вела? Съвсем случайно при разговор с една приятелка, която е зъболекар научих […]

Гергана Ганчева-Наневска, майка на Пресияна Наневска

От кога сте абонати на Вела? Абонати сме на детската поликлиника от 1 година и 4 месеца. От къде научихте за Вела? За детска поликлиника Вела знам от преди около 7 години, когато племенницата ми стана неин абонат. В моментите, когато съм я водила на преглед съм била свидетел на професионализма и мило отношение на […]

Димитър и Андрей Филипови

Ваши абонати сме вече почти две години и сме много доволни че Ви има. За клиниката научихме от наши приятели ,които ни дадоха брошура.И така ,вече две години сме спокойни ,че можем да разчитаме на професионалното и качественно обслужване на всички служители на Детска клиника ВЕЛА.Питате какво е за нас клиниката -Мястото , където сме […]

Malcare WordPress Security